Εταιρεία Multicopy

MULTICOPY

Η εταιρία multicopy στην Κέρκυρα, δραστηριοποιείται στο χώρο των Γραφικών Τεχνών και αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα εργαστήρια παραγωγής με νέα μηχανήματα διαφημιστικών ειδών και εκτυπώσεων σε διάφορα είδη όπως εκτύπωση σε μπουκάλια, εκτύπωση πατάκια, εκτύπωση σε puzzle κλπ.
Στην έκθεση μας θα βρείτε χιλιάδες εκτυπώσιμα διαφημιστικά είδη στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Σε εμάς θα βρείτε σχεδίαση-κατασκευή και τοποθέτηση επιγραφών, ψηφιακές εκτυπώσεις, offset εκτυπώσεις, σχεδίαση και εκτύπωση επαγγελματικών καρτών, προσωποποιημένα δωράκια με εκτύπωση όπως αναπτήρες στυλούς, μπλουζάκια.

“ Εκτύπωση σε κούπες ,εκτύπωση σε αναπτήρες, εκτύπωση σε στυλούς, πάζλ, εκτύπωση σε μπλουζάκια, mousepad, μπρελόκ, μπουκάλια, ρολογια και χιλιάδες άλλα διαφημιστικά είδη έξυπνα, γρήγορα και πολύ οικονομικά ”

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ MULTICOPY ;

Ο Στόχος Μας

Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών στους πελάτες μας, ώστε να διευρύνουν την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών τους.

Ο Σκοπός μας

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης σε όλα μας τα είδη ακόμα και από ένα τεμάχιο, στο χρόνο της και στη σωστή τιμή.

Αξιοπιστία

Εμπιστευθείτε μας και εσείς όπως και εκατοντάδες άλλοι ικανοποιημένοι πελάτες και ελάτε να σας γνωρίσουμε απο κοντά και δείτε ιδέες μοναδικές.
0
+
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ
0
+
ΜΕΛΟΙ MULTICOPY
0
HR
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
0
+
ΔΕΙΓΜΑΤΑ
0
%
ΘΕΤΙΚΕΣ ΓΝΩΜΕΣ